Опис
Характеристика яблуні Джероміні:
- дерево: середньорослий сорт – висота 2-3 м, крона – овальної форми, діаметр – 2 м;
- плід: круглі, масою 170-230 г;
- врожайність: вище середнього, щорічне плодоношення до 60-70 кг;
- колір плода: насичено-червоний;
- шкірка: щільна, але не жорстка;
- м'якоть: кремово-червона, з приємним ароматом;
- смак: десертний (4,9 бала);
- термін дозрівання: кінець вересня, з другого року після посадки, максимальне плодоношення на 5 році;
- запилювачі: Голден Делішес, Гренні Сміт, Гала, Фуджі;
- місце розташування: світла ділянку, але можлива і півтінь;
- зона морозостійкості: 4, витримує зниження температури до -30 °С;
- хворобостійкість: стійкий до хвороботворних мікроорганізмів (особливо до борошнистої роси);
- використання: у свіжому вигляді та після переробки (джеми, варення, соки, компоти, вина);
- лежкість: хороша, близько півроку;
- транспортабельність: хороша;
- період посадки: в ранній весняний або в осінній сезон;
- ґрунт: родючий, попередньо удобрений;
- полив: помірний.
Яблуня червоном’ясиста Джероміні: агротехніка вирощування
Перед посадкою саджанець яблуні слід обов'язково поставити в воду на 2-3 години, щоб саджанець всмоктав вологу. Для отримання красивого забарвлення на яблуках дерево краще посадити на добре освітленій ділянці. Під час посадки яблуні відстань між деревами та міжряддями повинна скласти близько 2 метрів. Лунку викопують глибиною 80-100 см. Оскільки сорт добре переносить зими, досить поліетиленового укриття, яке своїм шурхотом буде відлякувати зайців, ворон і іншу живність.
Характеристики
| Висота рослин |
Низькорослі |
| Вік саджанця |
2-во річний |
| Культура |
Яблуня |
| Тип продукції |
Саджанці |
| Життєва форма |
Плодові дерева |
| Тривалість життя |
Багаторічні |
| Холодостійкість |
Так |
| Посухостійкість |
Так |
| Упаковка |
Картонна коробка |
| Колір плоду |
Червоний |