Каталог товарів
Меню
  • Персик Білий Лебідь

Персик Білий Лебідь


140 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис

Характеристика персика Білий Лебідь:

  • дерево компактне, до 3 м заввишки, з округлою кроною;
  • плоди жовті, з рожевим рум'янцем, масою 150-200 г;
  • м'якоть кремова, соковита, запашна, десертного смаку;
  • врожайність — до 60 кг із дерева;
  • морозостійкість до -25 градусів, з укриттям — до -30 градусів.

Користь персиків полягає в підвищеному вмісті вітаміну С (3/4 від добової норми), м'якоть покращує роботу шлунково-кишкового тракту, нервової системи, знижує вагу. А ще фрукт містить всього 45 кал/100 г. Білий Лебідь є самоплідним сортом, тому обпилювачів не потребує. Він дає врожаї щорічно, починаючи із 4 року життя. Єдиний недолік — середня транспортабельність. За іншими параметрами йому немає рівних серед вітчизняних сортів персиків.

Вирощування персика з розплідника:

  • садять навесні до набрякання бруньок або восени, за 3 тижні до морозів, на сонячній ділянці, захищеному від вітру;
  • для посадки персика обирайте нейтральні або слаболужні ґрунти (6,7-7,0 рН);
  • в посадкову яму до 70 см глибиною і глибиною  саджанець встановлюють у центрі, досипають землею, поливають, прив'язують до кілочка;
  • потрібні поливи (до 4 разів за сезон), удобрюють навесні та органікою (раз у 2-3 року);
  • весняні обрізки персика формують крону, а восени на дереві залишають не більше 80 пагонів, які обрізають до 2 бруньок.
Характеристики
Висота рослин Середньорослі
Вік саджанця 2-во річний
Культура Персики
Тип продукції Саджанці
Життєва форма Плодові дерева
Тривалість життя Багаторічні
Холодостійкість Так
Посухостійкість Так
Упаковка Картонна коробка
Стійкість до вилягання Так
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка