Опис
Хурма Гора Говерла (на віргінській морозостійкій підщепі) пристосована до помірного клімату. Плоди хурми заведено вважати екзотичними, але саджанці районованих сортів добре ростуть і плодоносять в домашньому саду. Ця ягода не тільки смачна – дієтологи і вся офіційна медицина визнають, що хурма корисна для організму: містить вітаміни А, С, РР, Е, ВВ, набір мікроелементів, антиоксиданти, флавоноїди та інші життєво-необхідні для людини речовини.
Хурма Гора Говерла – опис сорту і характеристики:
- саджанець хурми на морозостійкій віргінській підщепі;
- для домашнього і комерційного вирощування;
- для дводомної хурми Гора Говерла – найкращий сорт запилювач це Божий Дар, Мідер;
- сильноросле дерево до 4-5 м – для зручного догляду вкорочують обрізкою до висоти 2,5-3,0 м;
- збір врожаю – жовтень/листопад;
- плоди - червонувато-оранжевого кольору велика ягода плоско-округлої форми;
- маса – 250-270 г;
- врожайність – висока;
- стабільна врожайність;
- плодоносить на 3-4 рік після посадки;
- висока стійкість до хвороб і шкідників;
- морозостійкість – до -24 градусів;
- дерево-довгожитель – не менш як 100 років продуктивного періоду.
Характеристики
| Висота рослин |
Середньорослі |
| Вік саджанця |
2-во річний |
| Культура |
Хурма |
| Тип продукції |
Саджанці |
| Життєва форма |
Плодові дерева |
| Тривалість життя |
Багаторічні |
| Холодостійкість |
Ні |
| Посухостійкість |
Так |
| Упаковка |
Картонна пачка |