Опис
Айва студента — характеристика, опис сорту:
сорт: самоплідний;
дерево: середньорослое;
крона: компактна, широкоовальна;
цвітіння: квітень-май;
дозрівання: середина вересня;
знімна зрілість: початок жовтня;
плоди: яблукоподібні, округлі, вагою 250-280 г;
шкірка: ніжна, міцна, але тонка, покрита сріблястим пушком;
забарвлення: інтенсивно-зелений, у міру дозрівання переходить у жовтий, може бути невеликий рум“янець;
м“якоть: ароматна, щільна, соковита, кремова, жовтого кольору;
смак: гармонійний, є терпкість, кисло-солодкий;
використання: переважно в переробленому вигляді, після теплової обробки;
вітаміни айви: плоди містять вітамін А, В, Е, аскорбінову кислоту, низку важливих мікроелементів;
посадка айви: весна/осінь;
ділянка: сонячна;
почва: супесчаная, чернозем;
поливання: регулярний;
підживлення: 3-4 рази впродовж сезону;
обрізання: навесні сформуйте крону, восени айві проведіть санітарне чищення;
морозостійкість/засухостійкість/стійкість до хвороб: висока;
схема посадки на ділянці: 4 х 4 м;
посадковий матеріал: саджанці з ЗКС.
Характеристики
| Висота рослин |
Середньорослі |
| Вік саджанця |
2-во річний |
| Культура |
Айва |
| Тип продукції |
Саджанці |
| Життєва форма |
Плодові дерева |
| Тривалість життя |
Багаторічні |
| Холодостійкість |
Так |
| Посухостійкість |
Так |
| Упаковка |
Картонна коробка |
| Стійкість до вилягання |
Так |