Каталог товарів
Меню
  • Жимолості Індиго Джем

Жимолості Індиго Джем


120 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис

Опис сортових особливостей жимолості Індиго Джем:

  • кущ сильнорослий, до 1,5 м у висоту і до 1,2 м в ширину;
  • ягоди овальні, фіолетові, до 3 см;
  • смак кисло-солодкий, трохи терпкий, м'якоть щільна;
  • вміст цукру—6%, вітаміну С—54,5 мг;
  • перший урожай жимолость дає на другий рік;
  • кращі запилювачі для жимолості Індиго Джем — інші сорти.

Кисло-солодкі ягоди не тільки освіжають у спеку, а й поповнюють запас вітамінів в організмі. Так, за вмістом аскорбінової кислоти, жимолость змагається з лимоном, а ще в ній більше заліза, ніж в яблуках, звідси її корисні властивості. Плоди використовують для лікування і профілактики гіпертонії, ГРЗ, хвороб судин, жовчного міхура.

Посадка жимолості їстівної Індиго Джем і догляд за нею:

  • культура віддає перевагу відкритим сонячним місцям із пухкими слабокислими ґрунтами;
  • з вересня-початку жовтня в посадкову яму діаметром до 50 см вносять відро перегною або компосту, по склянці подвійного суперфосфату і калійної солі, змішують із землею;
  • у саджанця розправляють коріння, досипають землю, виливають відро води;
  • відстань між кущами — від 120 см, між рядами—200 см;
  • потрібен регулярний полив (по 10 л, раз у 7 днів), органічні підгодівлі під кущ навесні, обережні розпушування;
  • восени обрізають сухі гілки, мульчують в перші 2-3 роки.
Характеристики
Вік саджанця 2-во річний
Культура Жимолость
Тип продукції Саджанці
Життєва форма Плодові чагарники
Тривалість життя Багаторічні
Холодостійкість Так
Посухостійкість Ні
Упаковка Картонна коробка
Стійкість до вилягання Ні
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка